Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken,
geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie om de site en advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.
Akkoord!
Friendly team

Wie is wie en wie doet wat?

shanna 1 the friendly host

Shanna Hunter

Head of Sales Met zorgen over morgen verpest je de dag van vandaag

Geschoold aan de HvA, gehard in de horeca en getraind als PR-medewerker. Deze Zaandamse communiceert als Ronald Reagan en zet haar modus op ‘stressvrij’ als de chaos compleet is. Al is het buiten 40 graden, zij houdt het hoofd gewoon koel. Dankzij haar minor Filosofie weet ze ook gasten als Nietzsche en Wittgenstein een warm welkom te heten in Amsterdam. Zij denkt, dus zij bestaat. Applaus voor the one and only Shanna Hunter!

Alon Vinig

Head of Hosting If a task is once begun, never leave it 'till it's done. Be the labor great or small, do it well or not at all.

Servicegericht en enthousiast: dat zijn toch wel de twee woorden die het karakter van Alon het beste omschrijven. Mede dankzij zijn ervaring bij diverse high class hotels draait hij zijn hand niet om voor een lastige situatie. Geef hem een probleem en hij weet er binnen no time een positieve draai aan te geven. Een zeer geschikte match met The Friendly Host, als je het ons vraagt. Wij introduceren: Alon Vinig.

Angela

Host Host is where the house is

Deze host heeft naast Portugees bloed ook een grote dosis gastvrijheid door haar aderen stromen. Dankzij haar exotische achtergrond heeft ze een talenknobbel waar Frans Timmermans een flink puntje aan kan zuigen. Tussen het hosten door zorgt ze als bootcamptrainster voor de nodige gloed, zweet en spieren bij de Amsterdammer. Dus mocht u denken: wat zien die mensen van The Friendly Host er toch sportief uit, dan is dat aan haar te danken. Bem vindo: Angela!

thomas koper 1 the friendly host

Thomas R. Koper

CE(h)O(st) Don’t count the days. Make the days count.

Online Marketing Consultant, Database Marketeer bij Ahold, een Bachelordiploma Bedrijfskunde MER; zomaar even wat dure termen die voorbij vliegen op het cv van deze hardwerkende Hoornaar. Als voormalig salesmedewerker verkoopt hij nog zand in de Sahara. Wel goed en betrouwbaar zand hoor, niks mis mee. Hij is een procesverbeteraar, krijgt energie van het onderhouden van klantrelaties en gaat The Friendly Host op een nog prominenter plekje op de internetkaart zetten. Maak kennis met: Thomas R. Koper.

host team the friendly host

Hostteam

Ons team van hosts bestaat momenteel uit: Mark, Angela, Willemijn en Shenna. Stuk voor stuk ervaren, friendly hosts met oog voor detail. De hosts verwelkomen je gasten en zorgen er voor dat zij zich direct thuis voelen in jouw woning en onze stad.

schoonmaak team the friendly host

Schoonmaakteam

Ons ervaren schoonmaak team bestaat uit professionele en betrouwbare schoonmakers die duurzame schoonmaakproducten gebruiken. Iedere schoonmaakbeurt wordt dubbel gecheckt door een kwaliteitsmanager. Een hoge standaard met oog voor het milieu.

Wil je ons team versterken? Kijk bij onze vacatures

The Friendly Host
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Let op: Wij bieden onze diensten alleen aan binnen de ring van Amsterdam.

info@thefriendlyhost.nl kvk 66079721

Behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op!