Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken,
geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie om de site en advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.
Akkoord!

Friendly Host. Happy Guest!

Je woning tijdelijk verhuren? Wij nemen alle zorgen uit handen. Run je een bed & breakfast, klein hotel of heb je een short stay vergunning? Ook dan zijn we je graag van dienst. The Friendly Host is de eerste officiële “Professional Co-Host” van Airbnb in Amsterdam.

The Friendly Host is in augustus 2019 onderdeel geworden van het reisplatform Leavy.co.

vakantie the friendly host
1.

Begin met het plannen van je vakantie...

Tijdelijk je woning verhuren wanneer je zelf op reis bent, is met onze service een fluitje van een cent. Een flinke cent, want een woning in Amsterdam is op Airbnb gemiddeld zo’n 150 euro per nacht waard. We kunnen dus voor leuke bijverdiensten zorgen. Daarnaast snappen we dat je je geen zorgen wilt maken over je woning en zorgeloos wilt kunnen genieten terwijl je zelf afwezig bent.

kennismaking the friendly host
2.

Nodig ons uit voor een kennismaking...

We komen graag vrijblijvend bij je langs om zowel persoonlijk kennis te maken als je woonruimte te bewonderen. Op die manier kunnen we je rustig informeren over onze service en werkwijze evenals direct een goede inschatting doen van wat je woning zou kunnen opleveren. The Friendly Host staat al drie jaar voor zorgeloos verhuren binnen de ring van Amsterdam. Iets waar we best een beetje trots op zijn.

studio the friendly host
3.

Jij pakt je koffers, wij gaan aan het werk!

We plaatsen je woning online, beheren je agenda, communiceren met je gasten, zijn aanwezig bij de check-ins en zorgen ervoor dat je weer thuiskomt in een schone woning. Omdat niemand zit te wachten op overlast, screenen we je gasten uiterst zorgvuldig en zorgen we ervoor dat je gasten passen bij het profiel van jouw woning. Duurzame verhuur zorgt namelijk voor tevreden gasten, klanten, hosts & buren.

Lees meer over onze werkwijze

Airbnb
service

Zorgeloos je woning verhuren

We houden rekening met jouw specifieke wensen, de verzoeken van je gasten, je buren, het milieu en onze fantastische stad. Kortom, onze service is erop gericht om jou als woningeigenaar volledig te ontzorgen.

Tevreden reizigers

We verwelkomen je gasten en zijn daarnaast 24/7 bereikbaar.

Optimale opbrengsten

We weten ieder seizoen wat jouw woning waard is.

Blije buren

We voorkomen overlast door gasten zorgvuldig te screenen.

Schone woning

We verzorgen de schoonmaak, lakens en handdoeken.

Persoonlijk contact

We bieden een ervaren team.

Liefde voor de stad

We nemen de regelgeving en het milieu serieus.

Our
price model

Geniet van gegarandeerde inkomsten die voorafgaand aan jouw beschikbare periode worden uitbetaald, ongeacht de bezettingsgraad!

Ga je een paar weken op reis? Run je een bed & breakfast? Beschik je over een short stay vergunning? Wij helpen je! Van sleuteloverdracht tot schoonmaak, wij hebben het allemaal onder controle zodat jij zonder zorgen jouw huis kunt verlaten.

Learn more

Friendly
Team

Wie zorgt er voor je woning, verwelkomt je gasten en beheert je online kalender?

Maak kennis met het Friendly Host Team.

Our
Clients

klant 2 the friendly host
Centrum
laura the friendly host

Laura

Amsterdam

Van het adverteren op Airbnb tot aan de schoonmaak achteraf; alles werd tot in de puntjes geregeld door het team van The Friendly Host. Door middel van The Friendly Host verdiende ik tijdens mijn reis van 6 weken in Bolivia ruim 5000 euro door mijn huis te verhuren. Zonder de service van The Friendly Host was me dit nooit gelukt!

klant 1 the friendly host
Westerpark
thijs the friendly host

Thijs

Amsterdam

Wat in het bijzonder prettig is aan de Service van The Friendly Host is dat je weet dat een ervaren team je gasten verwelkomt en ook de schoonmaak werkzaamheden uitvoert. Je maakt van te voren kennis met je accountmanager. Verder kan je er van op aan dat The Friendly Host voor geschikte gasten zorgt waardoor de kans op overlast nihil is. Samengevat: super service!

klant the friendly host
Oud-West
veronique the friendly host

Veronique

Amsterdam

Geld verdienen terwijl je op wereldreis bent? Dat geloof je toch niet? Wetende dat bovendien mijn huis met liefde wordt verzorgd door het geweldige team van The Friendly Host. Geweldig team dat weet wat je als huiseigenaar belangrijk vindt. Zodoende had ik bij thuiskomst enkel 5 sterren recensies. Kortom: een super samenwerking. Keep up the good work!

The Friendly Host
Singel 72
1015 AC Amsterdam

Let op: Wij bieden onze diensten alleen aan binnen de ring van Amsterdam.

info@thefriendlyhost.nl 020 - 2297577 kvk 66079721

Interested in more information?
Feel free to contact us!