Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken,
geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie om de site en advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.
Akkoord!
Ons verhaal

Ons verhaal

Hoe het allemaal is begonnen

Tijdens een vakantie in 2014 merkte ‘founding father’ Tim Hofstee hoe lastig het was om zijn woning via Airbnb te verhuren. Althans, het verhuren zelf ging prima, maar de organisatie eromheen verliep een stuk moeizamer. Het inchecken van gasten, de schoonmaak, het tussentijds contact, het was een hele klus om het allemaal in goede banen te leiden.

Oprichting van The Friendly Host

Het einde van dat jaar startte hij daarom een eigen service: The Friendly Host. Het begon met hulp aan een handjevol startende verhuurders bij het maken van een Airbnb-advertentie, het verwelkomen van gasten, de schoonmaak van de woning en het wassen van het witgoed. Al snel fietste hij honderden kilometers per week en hing zijn woonkamer, tot onvrede van zijn vriendin, vol met linnengoed.

Bundeling van krachten

Langzaamaan schakelde hij de hulp in van steeds meer vrienden en familieleden. In januari van 2016 bundelde The Friendly Host zijn krachten met Fetch Hosting van Fred Spanjaard. Inmiddels is het hechte team gegroeid naar acht kantoormedewerkers, zes hosts en een ervaren logistiek- en schoonmaakteam. The Friendly Host heeft inmiddels ruim 600 klanten geholpen bij de verhuur van hun woning of Bed & Breakfast.

De cijfers spreken voor zich...
14568 Tevreden gasten
667 Geadverteerde woningen
9999 Vakantiefoto's
0 Verloren sleutels

The Friendly Host
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Let op: Wij bieden onze diensten alleen aan binnen de ring van Amsterdam.

info@thefriendlyhost.nl kvk 66079721

Behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op!