Partners

Our Friendly Partners

black bikes the friendly host

Black Bikes Amsterdam

Once you go black...

Black Bikes Amsterdam verhuurt enkel handgemaakte zwarte fietsten, zodat je gasten zich dat extra beetje local zullen voelen. Met 13 locaties in Amsterdam en extra lange openingstijden is dit de ideale partner op het gebied van fietsverhuur.

taxiboeken the friendly host

Taxiboeken.nl

Van A(irport) naar B(&B)

Op Taxiboeken.nl bestellen en betalen je gasten online een taxi bij een betrouwbaar, gecertificeerd bedrijf. Op de app of (mobiele) website zien ze vooraf de ritprijs waarna ze veilig kunnen betalen met iDeal, creditcard of Sign2pay. Daarnaast ontvangen je gasten via The Friendly Host een mooie korting op de ritprijs.

tours and tickets the friendly host

Tours & Tickets

Van rondvaart tot museum

Tours & Tickets heeft ruim 30 jaar ervaring als flexibele touroperator en is gespecialiseerd in het aanbieden van excursies in Amsterdam en omstreken. Ze leveren tickets voor musea, attracties en rondvaarten en bieden de gasten van The Friendly Host mooie kortingen.

mobypark the friendly host

Mobypark

Reserveren en parkeren
Parkeren in Amsterdam kan moeilijk en duur zijn. Met Mobypark kunnen je gasten van te voren een parkeerplaats reserveren. Eigenaren van privé-parkeerplaatsen (hotels, bedrijven en particulieren) bieden hun plaats aan per uur, dag of langer. Je gasten parkeren op een veilige parkeerplaats en zijn tot wel 70% goedkoper uit.
wepark the friendly host

WeParc

Valet parking voor reizigers

Je gasten kunnen met de WeParc valet parking service op ieder moment hun auto laten oppikken en/of bezorgen. Duur? Helemaal niet. De service is in veel gevallen zelfs goedkoper dan parkeren op straat. De plekken zijn gemakkelijk vooraf te reserveren via de app of mobiele website.

holiday sitters the friendly host

Holiday Sitters

Ouders hebben ook vakantie...

Holiday Sitters is een ideale oppasdienst voor jouw gasten. Alles werkt online, inclusief het reserveren en betalen. De babysitters zijn zeer betrouwbaar en hebben een uitgebreide achtergrond- en referentiecheck doorlopen. Alle sitters zijn studentes uit Amsterdam en spreken meerdere talen.

 

odyssey the friendly host

Amsterdam Odyssey

Tours op maat
Laat je gasten de stad ontdekken met een geboren en getogen Amsterdamse gids. De dames van Amsterdam Odyssey zitten vol kennis, verhalen en passie over onze stad. Ze maken unieke tours, afgestemd op de wensen en interesses van je gasten. Je gasten leren het échte Amsterdam kennen: een stad waar geschiedenis en het dagelijks leven samenkomen.
logo nannybag

Nannybag

Een veilige en gemakkelijke service voor je bagage

Nannybag is een zeer handige service om bagage op te slaan voor een check-in of na de check-out. Nannybag heeft afspraken gemaakt met lokale hotels en winkels om bagage en locaties overal in de stad op te slaan. De bagage bevindt zich op een veilige locatie en is gedekt door een verzekering. Het is een zeer handige optie die veel gasten gebruiken. Reserveringen en betalingen kunnen 24/7 online op hun website worden gedaan.

Ook partner worden van The Friendly Host?

Interested in more information?
Feel free to contact us!