Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken,
geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie om de site en advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.
Akkoord!
Friendly team

Wie is wie en wie doet wat?

tim the friendly host

Tim Hofstee

Founding Father en CE(h)O(st) Alles komt goed!

Geboren in Hellevoetsluis, getogen in IJsselstein, gehard in Utrecht en gesetteld in Amsterdam. Van jongs af aan is deze dertiger al bezig met ondernemen en in zijn vrije tijd maakt hij het liefst lange reizen. Zijn magnum opus volgde na een wereldreis in 2014: Airbnb-service The Friendly Host. Met zijn creativiteit en hands-on mentaliteit heeft hij het bedrijf inmiddels tot grote hoogte laten stijgen. Hier is mister The Friendly Host himself: Tim Hofstee.

fred 2 the friendly host

Fred Spanjaard

Partner en CE(h)O(st) Life is short and the world is wide.

Dat de Verenigde Staten meer te bieden heeft dan McDonald’s, Beyoncé en alternatieve feiten bewijst deze jong ogende veertiger die opgroeide in Boston, Massachusetts. Inmiddels alweer jaren woonachtig in Nederland weet hij als doorgewinterde start-upper de rust te bewaren in rommelige en hectische tijden. Voor het maken van goede afspraken met klanten en gasten draait hij zijn hand niet om. In zijn vrije tijd werpt hij graag een frisbee(nb). Laat u horen voor Fred Spanjaard!

celeste the friendly host

Celeste Henning

Styliste, salesmanager, verzorgt intakes nieuwe klanten Je huis verhuren? Natuurlijk kan het makkelijker

Dat schoonmaken en een schoon milieu prima samengaan, bewijst deze Amsterdamse. En is je huis weer helemaal fris en fruitig, dan zorgt ze ook nog even voor een perfecte styling. Als ‘mater familias’ van The Friendly Host draagt ze haar kennis graag over aan de jongere teamleden. Word je onze nieuwe klant, dan is de kans groot dat deze vrolijke dame bij je op de stoep staat voor een kennismaking. Hier is ze dan: Celeste Henning!

sacha the friendly host

Sacha Notebaard

Accountmanager Go big or go home

Afkomstig uit de makelaardij kent deze twintiger de huizenwereld op haar duimpje. Met haar kennis over het beheren en verhuren van woningen zit het dus vast goed. Als geboren Amsterdamse weet ze alle bijzondere hoeken en gaten van onze hoofdstad blindelings aan te wijzen. En niet onbelangrijk voor op kantoor: dankzij haar verleden bij de Coffee Company zet ze bakken koffie waar George Clooney alleen maar van kan dromen. What else? De handjes op elkaar voor Sacha Notebaard!

anouk van der sluis 1 the friendly host

Anouk van der Sluis

Accountmanager Sharing is caring

Een studie Toerisme, een jaartje pabo, een koksopleiding, barista in de horeca; een brede interesse kun je deze goedlachse Amsterdamse in ieder geval niet ontzeggen. De opbrengst van al die kijkjes in verschillende keukens: servicegerichtheid en goede communicatie. En daarmee voelt ze zich bij The Friendly Host natuurlijk als een vis in het water. Al zijn de gasten nog zo kil, ze laat niemand in de kou staan. We stellen aan u voor: Anouk van der Sluis.

thomas koper 1 the friendly host

Thomas R. Koper

Chief Operating Officer (COO) Don’t count the days. Make the days count.

Online Marketing Consultant, Database Marketeer bij Ahold, een Bachelordiploma Bedrijfskunde MER; zomaar even wat dure termen die voorbij vliegen op het cv van deze hardwerkende Hoornaar. Als voormalig salesmedewerker verkoopt hij nog zand in de Sahara. Wel goed en betrouwbaar zand hoor, niks mis mee. Hij is een procesverbeteraar, krijgt energie van het onderhouden van klantrelaties en gaat The Friendly Host op een nog prominenter plekje op de internetkaart zetten. Maak kennis met: Thomas R. Koper.

shanna 1 the friendly host

Shanna Hunter

Head of Sales Met zorgen over morgen verpest je de dag van vandaag

Geschoold aan de HvA, gehard in de horeca en getraind als PR-medewerker. Deze Zaandamse communiceert als Ronald Reagan en zet haar modus op ‘stressvrij’ als de chaos compleet is. Al is het buiten 40 graden, zij houdt het hoofd gewoon koel. Dankzij haar minor Filosofie weet ze ook gasten als Nietzsche en Wittgenstein een warm welkom te heten in Amsterdam. Zij denkt, dus zij bestaat. Applaus voor the one and only Shanna Hunter!

Sanne Vogels

Accountmanager Travel is the only thing you buy that makes you richer

Wie op vakantie gaat en z’n huis wil verhuren, heeft natuurlijk geen zin in al dat gedoe eromheen: gasten regelen, de sleuteloverdracht, huis schoonmaken. Deze slimme vogel(s) bedacht daarom haar eigen Airbnb-service No Stress Hostess. Hey, maar hebben we dat verhaal niet eerder gehoord? Owja, zo is The Friendly Host natuurlijk ook ooit ontstaan! Onder het mom van ‘twee weten meer dan een’ werkt ze inmiddels als accountmanager bij TFH, waar ze met al haar kennis en ervaring een welkome versterking is. Spreid je vleugels voor: Sanne Vogels.

Susanne Olsthoorn

Quality Control Manager Don't take life too seriously, have fun!

Deze Quality Control Manager zorgt ervoor dat alle services van The Friendly Host aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Want zoals de Griekse wijsgeer Aristoteles ooit al zei: kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte. Waarvan akte. Ook in het buitenland heeft ze alles goed onder controle. Als begeleider van groepsreizen kent ze Midden- en Zuid-Amerika inmiddels beter dan Evita Perón, Frida Kahlo en Che Guevara samen. Wij wensen haar ook bij The Friendly Host een goede reis: Susanne Olsthoorn.

Anouk Koers

Accountmanager It's all about the journey

Deze artistieke globetrotter weet dankzij haar werkverleden bij TravelBird precies waar een goede vakantie aan moet voldoen. Ook bij haarzelf zit het wel goed met de gastvrijheid: ze volgde onder meer een minor Spa & Health in het walhalla van de glimlach, Thailand. Door een retraite en yogacursus in India is ze nu zowel mentaal als fysiek behoorlijk lenig. Dus schrik niet als u haar ondersteboven in haar kantoorstoel aantreft. Een zonnegroet voor: Anouk Koers!

Bas

Runner To Airbnb or not to Airbnb, that’s the question

Deze boomlange vader van twee pubers kan dankzij zijn verleden in het ruige Zweden echt wel tegen een stootje. Want wie leert houthakken bij -20 doet niet moeilijk over het afleveren van sleutels wanneer de Russische beer in de winter ons land aandoet. In zijn vrije tijd skate hij op z’n dooie akkertje rond Amsterdam of trekt hij thuis wat poëzie uit zijn goedgevulde boekenkast. En als gasten ‘s avonds de openhaard willen laten branden, fietst hij met zijn bijl nog snel even naar het Amsterdamse Bos. Jättebra! Zet u schrap voor: Bas!

Angela

Host Host is where the house is

Deze host heeft naast Portugees bloed ook een grote dosis gastvrijheid door haar aderen stromen. Dankzij haar exotische achtergrond heeft ze een talenknobbel waar Frans Timmermans een flink puntje aan kan zuigen. Tussen het hosten door zorgt ze als bootcamptrainster voor de nodige gloed, zweet en spieren bij de Amsterdammer. Dus mocht u denken: wat zien die mensen van The Friendly Host er toch sportief uit, dan is dat aan haar te danken. Bem vindo: Angela!

Mark

Host & Runner Don’t be a stranger!

Als host van het eerste uur behoort deze rustige dertiger inmiddels tot de vaste inboedel van The Friendly Host. Al die fietskilometers hebben ervoor gezorgd dat de sleet er inmiddels flink inzit in de Amsterdamse fietspaden. Dankzij zijn serene uitstraling voelt elke gast zich meteen op zijn gemak in Amsterdam. En wie nog een rekening bij deze jongen heeft openstaan, kan maar beter cash meenemen: het digitale geldsysteem is niet aan hem besteed. Een meer dan ontspannen welkom voor: Mark!

Julian

Runner I haven’t been everywhere but it’s on my list.

Voor deze jonge Amsterdammer is het dagelijks runnen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Want al dat linnengoed moet natuurlijk wel op tijd klaarliggen voor de gasten én weer worden opgehaald voor een wasbeurt. Ook voor de kleinere klusjes zoeft deze sportieve roadrunner door de stad, zodat het licht brandt en de wifi werkt wanneer de gasten arriveren. Miep, miep! Wij blijven maar al te graag zeggen: Run Julian run!

host team the friendly host

Hostteam

Ons team van hosts bestaat momenteel uit: Mark, Angela, Willemijn, Judith en Shenna. Stuk voor stuk ervaren, friendly hosts met oog voor detail. De hosts verwelkomen je gasten en zorgen er voor dat zij zich direct thuis voelen in jouw woning en onze stad.

schoonmaak team the friendly host

Schoonmaakteam

Ons ervaren schoonmaak team bestaat uit professionele en betrouwbare schoonmakers die duurzame schoonmaakproducten gebruiken. Iedere schoonmaakbeurt wordt dubbel gecheckt door een kwaliteitsmanager. Een hoge standaard met oog voor het milieu.

Wil je ons team versterken? Kijk bij onze vacatures

The Friendly Host
Nieuwe Uilenburgerstraat 59
1011 LM Amsterdam

Let op: Wij bieden onze diensten alleen aan binnen de ring van Amsterdam.

[email protected] 020 - 2297577 kvk 66079721

Behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op!