Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken,
geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie om de site en advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.
Akkoord!
Friendly team

Wie is wie en wie doet wat?

tim the friendly host

Tim Hofstee

Founding Father en CE(h)O(st) Alles komt goed!

Geboren in Hellevoetsluis, getogen in IJsselstein, gehard in Utrecht en gesetteld in Amsterdam. Van jongs af aan is deze dertiger al bezig met ondernemen en in zijn vrije tijd maakt hij het liefst lange reizen. Zijn magnum opus volgde na een wereldreis in 2014: Airbnb-service The Friendly Host. Met zijn creativiteit en hands-on mentaliteit heeft hij het bedrijf inmiddels tot grote hoogte laten stijgen. Hier is mister The Friendly Host himself: Tim Hofstee.

fred 2 the friendly host

Fred Spanjaard

Partner en CE(h)O(st) Life is short and the world is wide.

Dat de Verenigde Staten meer te bieden heeft dan McDonald’s, Beyoncé en alternatieve feiten bewijst deze jong ogende veertiger die opgroeide in Boston, Massachusetts. Inmiddels alweer jaren woonachtig in Nederland weet hij als doorgewinterde start-upper de rust te bewaren in rommelige en hectische tijden. Voor het maken van goede afspraken met klanten en gasten draait hij zijn hand niet om. In zijn vrije tijd werpt hij graag een frisbee(nb). Laat u horen voor Fred Spanjaard!

thomas koper 1 the friendly host

Thomas R. Koper

Chief Operating Officer (COO) Don’t count the days. Make the days count.

Online Marketing Consultant, Database Marketeer bij Ahold, een Bachelordiploma Bedrijfskunde MER; zomaar even wat dure termen die voorbij vliegen op het cv van deze hardwerkende Hoornaar. Als voormalig salesmedewerker verkoopt hij nog zand in de Sahara. Wel goed en betrouwbaar zand hoor, niks mis mee. Hij is een procesverbeteraar, krijgt energie van het onderhouden van klantrelaties en gaat The Friendly Host op een nog prominenter plekje op de internetkaart zetten. Maak kennis met: Thomas R. Koper.

shanna 1 the friendly host

Shanna Hunter

Head of Sales Met zorgen over morgen verpest je de dag van vandaag

Geschoold aan de HvA, gehard in de horeca en getraind als PR-medewerker. Deze Zaandamse communiceert als Ronald Reagan en zet haar modus op ‘stressvrij’ als de chaos compleet is. Al is het buiten 40 graden, zij houdt het hoofd gewoon koel. Dankzij haar minor Filosofie weet ze ook gasten als Nietzsche en Wittgenstein een warm welkom te heten in Amsterdam. Zij denkt, dus zij bestaat. Applaus voor the one and only Shanna Hunter!

Susanne Olsthoorn

Quality Control Manager Don't take life too seriously, have fun!

Deze Quality Control Manager zorgt ervoor dat alle services van The Friendly Host aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Want zoals de Griekse wijsgeer Aristoteles ooit al zei: kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte. Waarvan akte. Ook in het buitenland heeft ze alles goed onder controle. Als begeleider van groepsreizen kent ze Midden- en Zuid-Amerika inmiddels beter dan Evita Perón, Frida Kahlo en Che Guevara samen. Wij wensen haar ook bij The Friendly Host een goede reis: Susanne Olsthoorn.

Anouk Koers

Accountmanager It's all about the journey

Deze artistieke globetrotter weet dankzij haar werkverleden bij TravelBird precies waar een goede vakantie aan moet voldoen. Ook bij haarzelf zit het wel goed met de gastvrijheid: ze volgde onder meer een minor Spa & Health in het walhalla van de glimlach, Thailand. Door een retraite en yogacursus in India is ze nu zowel mentaal als fysiek behoorlijk lenig. Dus schrik niet als u haar ondersteboven in haar kantoorstoel aantreft. Een zonnegroet voor: Anouk Koers!

Alon Vinig

Customer Happiness Manager If a task is once begun, never leave it 'till it's done. Be the labor great or small, do it well or not at all.

Servicegericht en enthousiast: dat zijn toch wel de twee woorden die het karakter van Alon het beste omschrijven. Mede dankzij zijn ervaring bij diverse high class hotels draait hij zijn hand niet om voor een lastige situatie. Geef hem een probleem en hij weet er binnen no time een positieve draai aan te geven. Een zeer geschikte match met The Friendly Host, als je het ons vraagt. Wij introduceren: Alon Vinig.

Gwen Tegels

Customer Happiness Manager Don't wait for people to be friendly, show them how

Als customer happiness tiger geldt er voor Gwen maar een ding: gasten en klanten blij maken. Deze reizigster vindt Airbnb het ideale platform voor een mooie reis en doet zich dan graag even voor als een echte local. Met de lange lijst aan bezochte Airbnb’s weet ze precies waar een huis aan moet voldoen om bij te dragen aan een geslaagde trip. Give it up for Gwen Tegels!

Angela

Host Host is where the house is

Deze host heeft naast Portugees bloed ook een grote dosis gastvrijheid door haar aderen stromen. Dankzij haar exotische achtergrond heeft ze een talenknobbel waar Frans Timmermans een flink puntje aan kan zuigen. Tussen het hosten door zorgt ze als bootcamptrainster voor de nodige gloed, zweet en spieren bij de Amsterdammer. Dus mocht u denken: wat zien die mensen van The Friendly Host er toch sportief uit, dan is dat aan haar te danken. Bem vindo: Angela!

Mark

Host & Runner Don’t be a stranger!

Als host van het eerste uur behoort deze rustige dertiger inmiddels tot de vaste inboedel van The Friendly Host. Al die fietskilometers hebben ervoor gezorgd dat de sleet er inmiddels flink inzit in de Amsterdamse fietspaden. Dankzij zijn serene uitstraling voelt elke gast zich meteen op zijn gemak in Amsterdam. En wie nog een rekening bij deze jongen heeft openstaan, kan maar beter cash meenemen: het digitale geldsysteem is niet aan hem besteed. Een meer dan ontspannen welkom voor: Mark!

host team the friendly host

Hostteam

Ons team van hosts bestaat momenteel uit: Mark, Angela, Willemijn en Shenna. Stuk voor stuk ervaren, friendly hosts met oog voor detail. De hosts verwelkomen je gasten en zorgen er voor dat zij zich direct thuis voelen in jouw woning en onze stad.

schoonmaak team the friendly host

Schoonmaakteam

Ons ervaren schoonmaak team bestaat uit professionele en betrouwbare schoonmakers die duurzame schoonmaakproducten gebruiken. Iedere schoonmaakbeurt wordt dubbel gecheckt door een kwaliteitsmanager. Een hoge standaard met oog voor het milieu.

Wil je ons team versterken? Kijk bij onze vacatures

The Friendly Host
Singel 72A
1015 AC Amsterdam

Let op: Wij bieden onze diensten alleen aan binnen de ring van Amsterdam.

info@thefriendlyhost.nl 020 - 2297577 kvk 66079721

Behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op!