Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken,
geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie om de site en advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.
Akkoord!
Werkwijze

Werkwijze

Wat doen we en waar staan we voor?

The Friendly Host ontzorgt woningbezitters bij de (tijdelijke) verhuur van een woning of Bed & Breakfast. We richten ons op woningbezitters die in aanmerking komen voor vakantieverhuur (maximaal 60 nachten per jaar), Bed & Breakfast eigenaren die 40% van de woning legaal mogen verhuren en short-stay vergunninghouders die hun woning in z’n geheel, het hele jaar door mogen verhuren.

Wij staan voor duurzame woningverhuur voor iedereen. Wat betekent dit voor alle betrokkenen?

 

De klant

We weten als geen ander dat elke woning anders is en we luisteren daarom goed naar jouw specifieke wensen. Om je zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn krijg je een eigen accountmanager aangewezen die vooraf thuis bij je langskomt en je advertentie en agenda zal beheren. Benieuwd naar ons team van accountmanagers? We stellen ons team graag aan je voor.

de klant the friendly host

De gasten

Onze ervaren hosts heten je gasten welkom en laten hen zich vanaf minuut één thuis voelen.  In geval van nood zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor jou en je gasten. Bekijk onze reviews van tevreden gasten op Airbnb. De screening van je gasten nemen we zeer serieus. We wensen alleen gasten die netjes met je woning omgaan en geen overlast veroorzaken. Bij de screening kijken we onder meer naar eerdere recensies, het reisdoel en de samenstelling van een groep.

de gasten the friendly host

Duurzaamheid

Amsterdam moet bewoonbaar blijven voor iedereen. Daarom houden we ons aan de geldende regelgeving van de gemeente. Illegale hotels zijn bij ons aan het verkeerde adres. Ook schenken we veel aandacht aan het milieu. We streven naar een maatschappelijke verantwoordelijke werkwijze. Voor de schoonmaak maken we gebruik van duurzame producten en onze bestelbus waar we het linnen in bezorgen rijdt op groengas.

duurzaamheid the friendly host

Services

Onze werkwijze is erop gericht om je zoveel mogelijk te ontzien. We gaan voor kwaliteit en comfort voor gast en klant. Zo maken we gebruik van hoogwaardige hotellinnen en handdoeken die we thuis bezorgen en ophalen. Verder werken we samen met ervaren klussers die helpen bij het oplossen van kleine calamiteiten zoals een kapot slot of een lekkage. Meer lezen over ons partnernetwerk? Bekijk onze partner pagina.

services the friendly host

Opbrengsten & overzicht

Onze pricing strategie sluit aan op jouw wensen en de beschikbaarheid van je woning. Daardoor zorgen we voor optimale opbrengsten. Dankzij ons zelf ontwikkelde boekingssysteem (de “HostApp”) ontvang je als huiseigenaar bij iedere boeking een boekingsbevestiging met een overzicht van wie je gasten zijn, hoe lang ze verblijven en wat de boeking je financieel oplevert.

opbrengsten & overzicht the friendly host
De cijfers spreken voor zich...
14568 Tevreden gasten
667 Geadverteerde woningen
9999 Vakantiefoto's
0 Verloren sleutels

The Friendly Host
Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

Let op: Wij bieden onze diensten alleen aan binnen de ring van Amsterdam.

info@thefriendlyhost.nl kvk 66079721

Behoefte aan meer informatie?
Neem contact met ons op!